Contact    Login     
 

 

 


 

 

 

 

 

 

  T o u c h  M a n a g e m e n t
   Stoelmassage  TouchPro®  en gezondheid in organisaties

 

 
 

 

Stoelmassage is betrekkelijk eenvoudig in te voeren in de organisatie. Wij begeleiden dit helemaal en nemen u het werk uit handen.

 

De dagen waarop de stoelmasseur bij uw organisatie aanwezig is worden in onderling overleg afgestemd. Volgens een vooropgesteld schema komen de deelnemende medewerkers naar de ruimte waar de stoelmassage sessies zijn.

De tijdstippen en de dagen worden afgestemd per deelnemer, bijvoorbeeld donderdag oneven weken om 10.50 uur. Zo wordt geborgd dat ze gemiddeld een keer in de veertien dagen ook daadwerkelijk kunnen komen en de sessies effectief zijn.

Er kunnen per masseur drie deelnemers per uur worden behandeld. Op een werkdag kunnen gemiddeld vijftien deelnemers een sessie krijgen. Het is optimaal als de deelnemers gemiddeld een keer in de veertien dagen een sessie hebben.

Overigens kiezen wij niet voor een online reserveringssysteem waarmee medewerkers zelf een stoelmassage kunnen boeken. Onze ervaring is dat een dergelijk systeem te vrijblijvend is qua regelmaat, en sorteert overall minder goede resultaten.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?
Stuur een e-mail naar info@touchmanagement.nl of bel 070 3630418

 

 

 

 

Direct naar

 

Kosten »

 

Opdrachtgevers »