Contact    Login     
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 T o u c h  M a n a g e m e n t
   Stoelmassage  TouchPro®  en gezondheid in organisaties

 

 
 

 

Proefperiode met effectmeting

 

Touch Management heeft een instrument waarmee eenvoudig kennis kan worden gemaakt met de waarde van onze stoelmassage sessies. De proefperiode houdt het volgende in:

 

In een periode van drie maanden krijgt een vaste groep medewerkers een keer per veertien dagen een stoelmassage sessie op kantoor. De stoelmassage sessies betreffen sessies van 20 minuten, bestaande uit stoelmassage en begeleiding met een bepaalde opbouw.

Er wordt een gedegen effectmeting gehouden aan het einde van de periode. De resultaten van de effectmeting worden op overzichtelijk wijze gepresenteerd als managementinformatie.

Bij factuurbetaling door de organisatie zijn de fiscale voordelen van toepassing.

 

Wij werken met een rooster van 20 minuten per sessie, drie sessies in een uur. De kosten van een proefperiode zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de gewenste frequentie van de sessies.

 

Bij diverse organisaties heeft Touch Management op deze manier proefperioden verzorgd. Door een serie van zo'n zes opeenvolgende sessies kunnen de deelnemers goed aangeven wat de sessies voor hen betekenen. De effectmeting kan erg nuttig zijn voor verdere besluitvorming.

 

Voor informatie bel naar 070 3630418 of stuur een email naar info@touchmanagement.nl

 

 

 

Een bijzondere werkdag

 

Naast bovengenoemde proefperiode is het een idee om een bijzondere werkdag voor uw medewerkers/collega’s te houden. Eenvoudig te regelen via Touch Management. Een werkdag waarop medewerkers een stoelmassage krijgen aangeboden, als verrassing!  Het is een originele incentive die velen zullen waarderen, en bovendien volledig fiscaal aftrekbaar is.

 

Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie. Een groep geïnteresseerden krijgt dan in een kwartier ‘tekst en uitleg’ en een paar medewerkers krijgen een stoelmassage sessie. Zij ervaren dan zelf wat het met hen doet, en kunnen hierover iets vertellen aan de groep.

 

Voor nadere informatie bel naar 070 3630418 of e-mail naar info@touchmanagement.nl. Ook om in te schrijven voor een demonstratie.

 

 

 

Direct naar

 

Contact »

 

Themadagen »

 

Evenementen  »